Bonus på bilforsikringen din – dobbelt så raskt!

Slik øker du bonus på bilforsikring dobbelt så raskt Øk bonusen din med 20% på 12 måneder. Løsningen er enkel: Bytt forsikringsselskap! Over 560.000 nordmenn byttet forsikringsselskap i …

Det er enkelt å øke bonusen på bilforsikringen din. Les mer her:

Slik øker du bonus på bilforsikring dobbelt så raskt

Øk bonusen din med 20% på 12 måneder. Løsningen er enkel: Bytt forsikringsselskap!

Over 560.000 nordmenn byttet forsikringsselskap i 2014, og det er nok enklere enn du tror. Dersom du ikke allerede har toppbonus (75%+), vil ditt nye forsikringsselskap vanligvis gi bonusen din et ekstra bonusopprykk på opptil 10%.

Eneste forutsetning er at du har vært kunde i ditt nåværende forsikringsselskap i minst 6 måneder. Du kan altså øke bonusen dobbelt så raskt på bilforsikringen din ved å bytte forsikringsselskap hvert halvår.

Bytte forsikringsselskap har aldri vært enklere

TotalAnbud.no er Norges største forsikringssportal og er brukt av over 60.000 fornøyde nordmenn. Her kan du enkelt og raskt sammenligne tilbud fra flere forsikringsselskaper. Det tar under 3 minutter, er helt gratis og helt uforpliktende. Klikk her for å motta flere tilbud på bilforsikringen din nå.

Økt bonus på bilforsikringen din gir deg ikke bare billigere forsikring nå, men også i årene som kommer!

Hvis det er en stund siden du sjekket forsikringene dine, kan det være smart å gjøre det nå! Spar tusenvis samtidig som du øker bonusen på bilforsikringen din, bytt forsikringsselskap i dag på 1-2-3!

Ditt eksisterende forsikringsselskap kan ikke gi deg bonusopprykk hvert halvår, det kreves at du faktisk bytter til et nytt forsikringsselskap.

Finn billig bilforsikring her - Sammenlign selskapene nå!

Gammel regel gjør dette mulig

Når det fra 1. januar 2006 ble endret slik at man kunne skifte forsikringsselskap midt i forsikringsåret, men med en måneds oppsigelsestid. Samtidig med denne endringen ble det gjort enighet om at kunder som velger å bytte forsikringsselskap midt i avtaleåret bør få bonusopprykk i det nye forsikringsselskapet.

Hvis ikke denne regelen hadde vært, ville du ved å bytte forsikringsselskap risikert å aldri få økt bonusen, selv om du kjører skadefritt.

Eksempel: Hvis du ved 30% bonus valgte å bytte forsikringsselskap 10 måneder ut i avtaleåret, ville du gått ytterligere 12 måneder med 30% bonus i det nye forsikringsselskapet. Kort oppsummert ville dette medført 22 måneder med 30% bonus, i stedet for 12 måneder. Dette er helt feil, og det er heldigvis forsikringsselskapene enig i!

– Klikk her for å sammenligne tilbud på bilforsikring, uforpliktende og HELT GRATIS!

Visste du at?
Bonusen oppgis i %, men det har ingenting med faktisk % å gjøre. En økning fra eksempelvis 60% til 70% i bonus, gir ikke automatisk 10% lavere pris.

Så lang tid tar det vanligvis å øke bonus på bilforsikringen

* Forutsatt at du kjører skadefritt.

Bonus År
20% 1 år
30% 1 år
40% 1 år
50% 1 år
60% 1 år
70 % 5 år
75 % 5 år
75 % Bonusfri skade

Det vil altså ta deg 5 år å gå fra 20% bonus, til 70% bonus. Kjører du skadefritt i ytterligere 10 år vil du få en bonusfri skade på bilforsikringen din, det vil si at kollisjonen medfører ikke tap av bonus på bilforsikringen.

Dersom du kolliderer før dette vil det medføre et bonustap på opptil -30%, noe som igjen medfører høyere forsikringspremie.

Finn billigst bilforsikring - helt gratis!!

Hvorfor er det bonus på bilforsikringen?

Forsikringsselskapene bruker bonus for å avgjøre om du er en kunde som kjører skadefritt, eller om du er uerfaren eller skadeutsatt sjåfør.

Bonusen din følger deg som person, ikke bilen og ikke forsikringsselskapet. Med andre ord er det slik at du som forsikringstaker eier bonusen din, uansett om du bytter forsikringsselskap eller bil.

Prisen på en bilforsikring din avgjøres av mange ulike faktorer, men den viktigste av dem alle er bonusen du har spart opp. Desto høyere bonus bilforsikringen din har, desto billigere bilforsikring får du.

Del denne artikkelen
In this article

Join the Conversation