Trygt
Raskt
Helt gratis
Tjenesten er helt gratis!

Få den beste og billigste reiseforsikringen, sammenlign selskapene - helt gratis!

Sammenlign tilbud fra flere selskaper på under 3 minutter - helt gratis!

Sammenlign tilbud på reiseforsikring fra representanter for blant annet

Over 100.000 har nå sammenlignet forsikringene sine gjennom oss!

Sammenlign tilbud du også - få en billig reiseforsikring

Helt gratis!

Tjenesten er helt gratis for deg

Raskt

I snitt tar det under 3 minutter å bli ferdig

Trygt

All informasjon behandles sikkert og konfidensielt.

Uforpliktende!

Velg og vrak i tilbud, helt uforpliktende

Den enkleste måten å få en billig reiseforsikring!

Sammenlign tilbud på reiseforsikring fra flere selskaper på kun et par minutter!

Slik finner du den beste reiseforsikringen!

Det er alltid lurt å sammenligne flere selskaper før du velger å bestille noe, dette gjelder også når du skal velge reiseforsikring.

Hos TotalAnbud.no kan du enkelt og helt gratis sammenligne tilbud på reiseforsikring fra flere forskjellige forsikringsselskaper. Du avgjør selv hvilken reiseforsikring som passer best for deg.

En god reiseforsikring er viktig!

Hvert år opplever nordmenn å komme i en svært vanskelig situasjon eller økonomisk knipe som følge av at de har glemt, eller unlatt å tegne reiseforsikring. Selv om bagasjen og verdisakene dine er verdifulle, er det sykdom og ansvar overfor andre som kan føre til de største kostnadene.

En mindre operasjon eller en innleggelse på sykehus i USA kan eksempelvis koste flere hundre tusen kroner. Det der svært mange gode grunner til å velge en god reiseforsikring, og det beste av alt er at det ikke trenger å være så veldig dyrt heller.

Hva koster en reiseforsikring?

Det er mange forskjellige faktorer som justerer prisene på reiseforsikringen. Den beste måten å finne den som passer best for deg er å motta tilbud fra flere selskaper, da kan du selv avgjøre om forsikringen dekker dine behov, og til rett pris. Det er flere ting som avgjør hva du må betale for en reiseforsikring, eksempelvis:

Lengden av oppholdet

Hovedårsaken til at en reiseforsikring blir dyr er lengden av oppholdet. De fleste av de ordinære reiseforsikringene har en tidsbegrensning på enten 30 eller 45 dager. Dersom du har behov for en lengre periode enn dette må du gi forsikringsselskapet beskjed. Forsikringsselskapet vil da kreve et tillegg i prisen din, alt etter hvor lenge du planlegger å være bortreist.

Hvor du skal reise

Hvor du skal reise til er også utslagsgivende på prisen du må betale for reiseforsikringen. Årsaken til dette er at forsikringsselskapene justerer risikoen etter hvor i verden du skal besøke, med andre ord er det for eksempel forskjell på om du skal reise til europeiske land eller asiatiske land. Det er høyere risiko i noen deler av verden enn i andre.

Involverer reisen ekstremsport?

For forsikringsselskapene er det en betydelig forskjell om du skal ha ordinær familietur eller begi deg ut på en uke med ekstremsport. Dersom du skal dykke, hoppe fallskjerm eller tilsvarende så anbefaler vi deg å først undersøke reiseforsikringen din, dette slik at du med sikkerhet vet at du er dekket for eventuelle skader eller uhell.

Helårs reiseforsikring eller enkeltreiseforsikring?

Hvorvidt du bør velge enkeltreiseforsikring eller helårs reiseforsikring er avhengig av flere ting. Dersom du skal reise mer enn 2 måneder, har du nok ikke så mye valg og må velge en enkeltreiseforsikring, men dersom du bare ønsker å ha en reiseforsikring til en kortere tur, kan det være lurt å tegne en helårs reiseforsikring.

Helårs reiseforsikring

En helårs reiseforsikring dekker deg hele året, uavhengig om hvor mange ganger du reiser! Men de fleste helårs reiseforsikringene dekker ikke mer enn 30-45 dager sammenhengende, altså er det krav om at du er hjemme en tur, før du reiser ut igjen.

Fordelene med slike forsikringer er at de i mange tilfeller også dekker deg på reise innad i Norge. Altså dersom du reiser på fjellet, eller til butikken er det mange reiseforsikringer som dekker deg også på disse turene!

En annen ting å legge merke til er at mange forsikringsselskaper tilbyr samlerabatt på reiseforsikring, en helårs reiseforsikring kan med andre ord gjøre de andre forsikringene dine billigere, noe som i enkelte tilfeller nesten gjør den gratis, avhengig av hvor mange andre forsikringer du har. Så dersom du ønsker en helårs reiseforsikring anbefaler vi at du ber om tilbud på alle forsikringene dine samlet, og samtidig vurderer reiseforsikringen din sammen med de andre forsikringene dine. Dette vil helt klart være den mest lønnsome måten å gjøre det på.

Gjennom vår tjeneste kan du enkelt sammenligne pris på alle dine forsikringer, inkludert reiseforikring. Dersom du har forsikring på bolig og bil anbefaler vi at du også får tilbud på dette da totalprisen kan bli langt billigere. Klikk her for å sammenligne dine forsikringer nå.

Enkeltreiseforsikring

Dersom du planlegger en lengre tur må du ha en enkeltreiseforsikring. Disse forsikringene er spesialiserte til å dekke deg på nettopp den turen du planlegger, altså er det kun en forsikring som dekker den aktuelle reisen din. Det er flere selskaper som tilbyr enkeltreiseforsikring, blant annet Europeiske Reiseforsikring, Gouda Reiseforsikring og GoExplore.

Reiseforsikring gjennom kredittkortet

Mange kredittkort inkluderer reiseforsikring som en del av kredittkortet sitt. Dette er selvfølgelig et svært gunstig alternativ, men vær obs på å sjekke vilkårene og forutsetningene før du reise avgårde!

De fleste reiseforsikringene på kredittkort forutsetter at du betaler hele eller deler av reisen på kredittkort, altså er det svært viktig at du ikke glemmer dette, da du kan risikere å stå helt uten forsikring. Det er ofte begrensninger på hva og hvor mye forsikringen dekker. Vi råder alle som velger dette alternativet til å ta en ekstra grundig vurdering av selskapet, vilkårene og ikke minst dekningene.

Uansett hvor du skal reise, hvor lenge du skal være der eller hvilken reiseforsikring du ønsker så anbefaler vi å sammenligne tilbud på reiseforsikring fra flere selskaper først!

Tilbakemeldinger fra våre brukere

Dette bør alle gjøre, vi sparte ca 7000,- på å bytte selskap.

Ove

Dette bør alle gjøre, vi sparte ca 7000,- på å bytte selskap.

Anbefales!
Vi fikk flere gode tilbud og byttet selskap. Nå blir det en ekstra tur til Spania!

Liv og Henry

Vi fikk flere gode tilbud og byttet selskap. Nå blir det en ekstra tur til Spania!

Terningkast 6!
Gjorde ett søk her. Byttet selskap. Sparte 7000 kr. pr. år

Ivar

Gjorde ett søk her. Byttet selskap. Sparte 7000 kr. pr. år

Så enkelt!

Slik sparer du tusenvis på forsikringene

Spar flere tusen på bilforsikringen

Kilde: DinSide.no

Spar 20.000 kroner på bilforsikring

Kilde: E24.no

Lars sparer 15.000 på riktig bilforsikring

Gjør som 100.000 andre - sammenlign tilbud på reiseforsikring fra flere selskaper

Sammenlign tilbud - start her
Helt gratis - finn en billig reiseforsikring
Visste du at
Over 560.000 nordmenn byttet forsikringsselskap i fjor?
Og det er nok enklere enn du tror

Du kan bytte selskap når du selv vil

Ditt nye selskap sier opp din gamle avtale

Det er helt gratis for deg å bytte selskap

Finn en billig og god forsikring - sammenlign selskapene!
Norges største forsikringsportal - brukt av over 100.000 fornøyde nordmenn!

Helt gratis

Raskt ferdig

Trygt & sikkert

Uforpliktende

TotalAnbud.no er en gratis og nøytral forbrukertjeneste. Gratis, trygt og raskt - det lønner seg å sammenligne!
2018© TOTALANBUD.NO - en tjeneste fra Bytt.no.