Liste over norske forsikringsselskaper

Norske forsikringsselskaper Det finnes mange norske forsikringsselskaper. For å få en oversikt over hvilke alternativer det finnes i det norske markedet har vi listet ut en oversikt over de …

Vi lister ut de norske forsikringsselskapene

Norske forsikringsselskaper

Det finnes mange norske forsikringsselskaper. For å få en oversikt over hvilke alternativer det finnes i det norske markedet har vi listet ut en oversikt over de ulike norske forsikringsselskapene. Dersom du ser noen som mangler, gi oss gjerne tips om dette i kommentarfeltet i bunnen av artikkelen.

*Vi tar forbehold om at det kan være noen forsikringsselskaper som mangler, og at dette kun er beregnet for private skadeforsikringsselskaper. 

Ønsker du tilbud? – Legg forsikringene ut på anbud

Ønsker du tilbud fra flere Norske forsikringsselskaper anbefaler vi at du legger forsikringene ut på anbud. Ved å gjøre dette trenger du kun å legge inn forsikringsopplysningene dine én gang, samtidig som du mottar flere gode forsikringstilbud å velge mellom. For å legge forsikringene dine ut på anbud hos de ulike norske forsikringsselskapene kan du klikke på her for å gå til TotalAnbud.no – Norges største anbudstjeneste på forsikring. 

Velg riktig selskap for deg

Vi anbefaler at du ikke velg et forsikringsselskap som er “best i test”. Velg heller et forsikringsselskap som tilbyr deg de beste vilkårene, den beste kundeservicen og ikke minst, de beste prisene. For å finne det beste norske forsikringsselskapet anbefaler er den eneste måten du kan gå frem på å innhente flest mulig tilbud, og deretter selv gjøre en vurdering over hva som passer best for deg. Her kan du enkelt innhente tilbud på forsikringene dine.

Sammenlign kundeservice og skadeoppgjør

På omtaletjenesten til Bytt.no kan du enkelt lese og sammenligne erfaringer fra andre kunder om de ulike Norske forsikringsselskapene.

En forsikringsavtale er et bevis for at du får erstatning når uhellet er ute. Prisen du skal betale er selvfølgelig viktig, men at du får den hjelpen du trenger og at du får utbetalt du har krav når uhellet er ute er vell så viktig. Vårt beste råd er derfor at du alltid søker andres erfaringer før du bytter. Her kan du se hvilket forsikringsselskap kundene opplever har den beste kundeservicen og det beste skadeoppgjøret.

“Søk alltid først etter andres erfaringer før du bytter.”

Vi anbefaler også at du leser disse artiklene.

  1. 7 tips til en billig bilforsikring
  2. Anbud på forsikring – Slik sparer du tusenvis!
  3. Bonus på bilforsikringen din – dobbelt så raskt!
Del denne artikkelen
In this article

Join the Conversation